RACLETTE!

Perfekt att vakna upp till denna synen, strålande sol och 16 grader.
 
Sacré Cœur där uppe på kullen.
 
Där satt vi i gräset och hade picknick. Baguett, ost, frukt och.. GIFFLAR. Åh vad gott. Hittades på ett vanligt Monoprix.
Johanna, Merel, Marie och Lovisa!
 
En liten utsiktsbild från toppen, iPhonekvalitée!
 
Efter vandrade vi omkring i Montmatre och fann det vi sökte efter; "Le mur des je t'aime" (The Wall of I Love You). En vägg med "Jag älskar dig" skrivit i alla världens språk. 
 
Raclette!
 
Otroligt skön ledig tisdag. Den började med en joggingtur i solen, så mycket folk som var ute och promenerade i solen! Jag mötte sedan upp Merel och Marie i Paris så vi kunde köpa lite gott till picknicken. Sedan for vi till Sacré Cœur där vi hittade Johanna och Lovisa. Åh så underbart det var. Sol, vänner, grönt gräs och gott att äta. Vi satt där länge och pratade, och Merel och Marie smakade Gifflar för första gången, godkänt betyg! Engelska Sinny och amerikanska Sierra anslöt sig till oss sedan, och då gick vi på uppdrag att hitta Le mur des je t'aime. Otroligt vacker syn.
 
Kvällen avslutades med maträtten "Raclette", så häftigt att få testa den. Man har oftast olika ostar (som man smälter på de små pannorna i bild), tillsammans med kokt potatis och olika sorters skinka. Det var otroligt gott, fast hur kan det inte vara det med stört goda ostar och skinka? Nice att testa nytt!Kommentarer
Postat av: Mariekexet

Ååååh ser helt magiskt ut! Och låter goooott! (Börjar få tillbaka matlusten)

Svar: Det var verkligen sååå gott!
Hanna "Rococo" Nilsson

2014-11-12 @ 19:28:40
URL: http://mariekexet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback