Welcome to Dadaland

 
       
En liten eftermiddagsfika
 
Ingången
 
 Lovisa och jag innan det drog igång!
 
Underbara, underbara Dada Life (Olle & Stefan)
 
In action
 
Bananer och champagneflaskor överallt, som är deras sigill
 
Queen Club
 
Bilden är tagen runt 04... "All you need is one smile, we will give you all night"
 
Kuddkrig till låten "Happy Violence". Lovisa upplyste mig att Dada Life innehåller världsrekord i världens största kuddkrig!
 
Lördagen var ju legendarisk!
Tyvärr var det nederländska cafét vi kom till snarare en pub, och serverade ingen mat hehe, så vi tog oss till ett annat, trevligare, franskt café. Efter en underbar "chocolat viennois" och våffla med nutella drog jag mig emot för att förbereda för ännu en kväll ute. Var trött, men redo för en galen kväll, när jag satt mig på RER:en till Lovisa. Lite vin och Dada Life på Spotify blev det innan vid tog oss till Champs-Elyssée där Queen Club fanns. Det var dags för Dada Life konsert!! Helt jäkla underbar kväll. Detta var 3:e gången jag såg dem, och de blir bara bättre och bättre. Vid 05 tog vi nattbussen hem till Lovisa där vi somnade gott.
 
Gårdagen var väldigt händelselös, men åh så skön. Tog mig hem från Lovisa och spenderade dagen med Sagan Om Ringen (somnade hela tiden så filmen tog många timmar att se klart hehe). Skolan för idag är avklarad, och lillkillen kom hem från skolan för en stund sedan. Lilltjejen är på läger hela veckan, så det blir några lugna dagar framöver kan jag säga. Kram!
 
 Kommentarer
Postat av: Mariekexet

Chokladen ser underbar ut och ni verkar ha haft awesome, sååå happy for you! :') (almost like happy violence, non je rigole) Verkar iaf varit grymt!! :D

Svar: Ja allt det dagen var underbart!! (Imponerad av låtcitatet! Mycket bra Maria :*)
Hanna "Rococo" Nilsson

2015-02-09 @ 19:46:02
URL: http://mariekexet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback