Where dreams come true

Fredagskvällen innan Disneyland mötte jag upp Filip och Lovisa för några glas vin. Sedan kom kvällens huvudperson, Elin med sin pojkvän Gabriel! Elin flyttade ju tillbaka till Sverige i slutet av mars, men är här i Paris några dagar. Åh vad mysigt att få träffa henne igen. Träffar henne igen i Stockholm nästa helg.
Lördagsmorgon var det tidig uppgång för att hänga på dörrarna vid öppning till... Disneyland!
Bästa gänget. Fan vad bra ni är. Filip, Mikaela och Lovisa!
I kön till Ratatouille, those brillzzzz. Vi började med den mindre parken (Walt Disney Studios Park).
I väntan på andra delen av gänget
Och det skulle hoppas! Filip är förvånadsvärt spänstig
OCH VI KÖPTE DE BÄSTA HATTARNA I VÄRLDSHISTORIEN. Hatten Musse Pigg har på som trollkar. Värda varenda euro.
När vi tog oss till den andra parken (Disneyland Park) kom vi precis lagom till en utav de många showerna, med alla disneykaraktärerna som sjöng och dansade!
Efter "Pirates of the Carribean" blev vi sugna på lite Jack Sparrow.
Uppe i självaste slottet, så otroligt vackra fönster från filmen Törnrosa.
Efter en heldag av åkande satte vi oss i gräset framför slottet för att vänta in showen. Några vänner som var där förra helgen och såg den sa att vi bara måste se den, och vilken tur att vi gjorde det. Det var den bästa showen jag sett i hela mitt liv...
 
Det var andra gången jag åkte till Disneyland under min vistelse här i Paris, och det blir bara bättre och bättre. Förra gången var det juldekorationer, och denna gång med vår- och sommartema. Dock var det (självklart) lite varmare (20 grader och sol, man tackar) vilket gör allt lite bättre. Det var i alla fall en fantastisk, otrolig, överväldigande, storslagen, sagolik, formidabel, makalös, obeskrivlig, overklig och magisk dag. Och hatten var dagens bästa köp! Showen vid stängning på slottet var mer än vad jag någonsin kunde drömma om, jag är fortfarande i extas såhär 2 dagar efter. Tack Disneyland för en fantastisk dag! 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback